Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Studio Milady és Larisa

2013.04.01. 13:58

szerző: Szex Bécsben

Elég kevés stúdió van Bécsben, és ezek nagy része is kihalt. Ezért szeretek inkább  a Maximhoz hasonló nightclubokba járni, escort csajokat hívni, vagy ha az időm megengedi, saunaclubokat látogatni. Ezekben a stúdiókban a lányok minősége nem a legjobb, de előfordul, hogy lehet jó stúdiót találni, mint a Milady, olyan csajokkal, mint Larisa.

A Milady egy egyszerű, se nem túl kicsi, se nem túl nagy stúdió, de vágyaink kielégítésére pont megfelelő. Két darab szobából áll, és mindkét szobáról találtok képet a weboldalon. Nem annyira tiszta amilyennek mondják, de elfogadható. Könnyű volt eljutni ide, mindössze másfél órámba telt. A stúdió az Othmargasse 16 alatt található, és még térkép is van hozzá   hogy könnyen megközelíthető legyen.

studio-milady-larisa.png

Larisa

Amint azt már fentebb említettem, nem mindig adatik meg a szerencse a hozzám hasonlóknak, hogy egy stúdióban ilyen csajra akadjon mint Larisa. Így magától értetődő, hogy csak miatta mentem oda. A weboldalon akadtam rá. A hatalmas ajkai és a sima teste egyből magával ragadott. Nagyon dögös lány, efelől semmi kétség: fantasztikus, kerek segge van, és a mellei is feszesek. Nagyon kíváncsivá tett, ezért felhívtam a stúdiót, és kértem egy időpontot vele.

Mire odaértem, Larisa készen is volt, már csak rám várt, ezért bevonultunk az egyik romantikus szobába. Beszélgettünk kicsit, majd fél óráért fizettem 50 eurót, ami elég jó árnak mondható. Ezután, mint mindig, mindketten lezuhanyoztunk. Mindketten készen álltunk egy izgalmas kalandra. Larisa azt mondta, óvszer nélkül is mehet az orális szex, amitől már is jobb lett a kedvem. Lassan kezdte, majd amikor már keményedni kezdett a farkam, a torkáig nyelte azt, ami mindig jó jel. Nem kezdte el a szájával peckelni, szóval ő tudja a dolgát! Nagyon jó!

Miközben csinálta, azt is megengedte, hogy a vaginájával játsszak, bár kicsit közömbösnek tűnt. Ennek ellenére nedves volt, és úgy éreztem, valahogy viszonoznom kell előbbi “kedvességét”. Az ilyen fajta lányok esetében nehéz megmondani, hogy valójában élvezik-e a dolgot, vagy csak színlelnek.

Nem vesztegettem sokáig az időt, hátulról csináltuk, és megkértem, hogy üljön rám. Annyira hihetetlenül fantasztikus volt, hogy szinte a mennyekben éreztem magam, és nem is akartam elélvezni. Szóval próbáltam húzni az időt, és csak akkor élveztem el, amikor már ketyegett az óra. Előtte még megkértem hogy elégítsen ki orálisan, de nem akartam a szájába élvezni, így a mellére élveztem, ami ellen egyáltalán nem tiltakozott.

Összefoglaló

Kiváló szolgáltatás, tisztességes hely, bár csak az összes studio ilyen lenne!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexbecsben.blog.hu/api/trackback/id/tr755413290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása