Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Liebeselfen egy viszonylag elég jó ügynökség, elég jól végzik a dolgukat és nagyon készségesek az ügyfelekkel is. Amennyire tudom, valódi képeket tesznek fel a lányokról, bár néhány elég “diszkrét”, ezért nekik nem mutatják az arcukat. Szóval felhívtam őket, hogy bebizonyosodjak az árak valódiságáról, és kiderült, hogy tényleg valódiak:

  • első óra: 155
  • minden plusz óra: 120
  • 1,5 óra: 250
  • 12 óra/éjszakázás: 100
  • Bécsen belüli házhoz szállítás: 25

http://www.liebeselfen.com/e/hon.html

Ami azonban nem nagyon tetszett ennél az ügynökségnél az az volt, hogy az ár nem tartalmazta a taxi árát. Egyéb bejegyzéseimben olvashattok olyan ügynökségekről, amelyek nem számolnak fel külön díjakat ezért.

Ami Evitában nagyon felkeltette az érdeklődésem, az az volt, hogy 190 cm. magas, és így 6 cm.-el magasabb, mint én. Nagyon kíváncsi voltam, hogy ez milyen érzés lehet. Korábban már volt részem hasonló élményben, egyről már be is számoltam nektek. Telefon beszélgetésünk során kiderült, hogy Evita magyar, nem pedig orosz, mint Karoline.

evita-escort.png

Evita és a Szex

Ez alkalommal úgy döntöttem, hogy otthon csináljuk, mert nem volt kedvem hotelszobába menni. Azt hiszem, egy szál boxerben voltam, amikor beállított. Csodásan fel volt öltözve, és nagyon magasnak tűnt…Korábban már beszéltünk, és úgy tűnt, csak németül beszél, de ez nem zavart, hiszen amennyi a szexről való beszélgetéshez kellett, annyit én is tudok németül. Szóval mielőtt még hosszas beszélgetésbe kezdtünk volna, heves csókolózásba kezdtünk, és tudta, hogy a nyakam a gyenge pontom…

Úgy döntött, átveszi az irányítást, ami, tekintve az előző kalandomat, nagyon bejött. Nagyon jó volt vele, éreztem, hogy elönt a gyönyör. Elkezdett orálisan kielégíteni, és látszott, hogy nagyon érti a dolgát. Levettem az óvszert, mert nem pártolom az elővigyázatos közösülést, és amúgy is, amikor orális szexről van szó, nem szeretem óvszerrel csinálni. Csodálatos volt. Nem éreztem magam készen, hogy viszonozzam ezt az dolgot, szóval nem erőltettem a dolgot. Misszionárius pózban folytattuk, időnként megragadtam a melleit, és csókokkal árasztottam el.

Megfordítottam, és hátulról folytattuk, aminek eléggé örült. Egyáltalán nem volt rossz az ágyban, de úgy is ki kellett volna próbáljuk, ahogyan a hasán fekszik. Lehet, hogy magas volt, de annál hajlékonyabb. Tökéletes test, tökéletes mellekkel. Szerintem őt bárki élvezni tudná.

Hogy megérte-e?

Teljesen! Ki kell próbálnod, egyszerűen imádni való!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexbecsben.blog.hu/api/trackback/id/tr935413295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása