Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Néha, késő éjszaka azon találom magam, hogy Bécs bárjait járom, felszedek pár dögös csajt, és az este egy hotel szobában vagy a lakásomon végződik. Máskor annyira kanos vagyok, hogy, mivel senki sem figyel a “szükségleteimre”, fizetős szexre vetemedek. Nem nagyon izgat, a szex az szex, a szerelem az szerelem, más tészta. Szerelmet nem vehetsz pénzért, de szexet bármikor, és az is tud fantasztikus lenni. Ha “kielégülésre” vágyom, általában a Maxim Wien-be szoktam ellátogatni.

Egy olyan városban, mint Bécs, az élet a változatosságtól lesz különleges. Annyi lehetőség van szexelni, hogy vétek lenne nem élni velük, és aki nem így tesz, az vagy egy idióta, vagy csak egyszerűen szegény. Ha szereted a perverziót, akkor már korábbi bejegyzéseimből ismerős lehet a Nina és Rinata neve. Ha gyengéd szexre vágysz, olyan nő kell neked, aki tudja a dolgát.

maxim1_1.jpg

Maxim Wien - a berendezés

Bármikor egy jó kis régimódi szexhez támad kedvem, mindig a Maxim Wien-hez fordulok. Ez a hely nem csak egyszerű, fizetős szexre szolgál, hanem sztriptízbár és egyben szórakozóhely is. A nightclub Bécs kellős közepén található, szóval nem valami elhagyatott, sötét sikátorra kell számítani. Ez elég rossz hír azoknak, akik diszkrétek szeretnének maradni, de a klub minden tőle telhetőt megtesz, hogy ne legyen annyira feltűnő.

Például, alapszín ként a kéket használja, ami egyáltalán nem utal arra, hogy egy bordélyház lenne. Kívülről egy jó kis klubnak néz ki. Igazából én nagyon szeretem, ahogy kinéz.

Bár a fehér kanapékat illetően megvannak a saját előítéleteim, de be kell vallanom, nagyon jól néznek ki, amikor rájuk világítanak a fények. Annyira jól meg vannak csinálva az effektek, hogy még a bútorokat is más színben tüntetik fel.

Ez a hely is a szokásos italokat kínálja, sör, tequila, scotch, stb. Jómagam általában egyedül iszom, de van, hogy szóba elegyedek a Maxim lányokkal, akikkel akár szobára is megyek, ha úgy tartja kedvem. Most biztosan az érdekel, hogy mennyire jók a “döngető szobák”. Azt kell hogy mondjam, hogy egyszerűek de nagyszerűek.

Minden megvan bennük, amire szükség van: nagy ágyak, jó zuhanyfülkék és annyi hely, amennyin bármely pózt kényelmesen ki lehet próbálni. Személy szerint nem vagyok oda az olyan helyekért, amik túl luxusosak, de az olyanokat sem szeretem, amelyek meg alig kínálnak valamit. A Maxim pont az a hely, amit élvezni tudok.

Az egyetlen dolog, ami el tudja terelni a figyelmem a lányokról, az a DJ, aki néha énekelni is szokott. Bár hallottam már jobbat de rosszabbat is, azt kell hogy mondjam, elég lazák hogy felvettek egy énekest is. A DJ-n kívül a személyzet is nagyon kedves, egy rossz szavam nem lehet rájuk, egyszóval ha a Maximot választod, jól fogod érezni magad. De mit ér ez a sok szép dolog, ha a legfontosabb faktorról még nem esett szó ?

maxim2_1.jpg

Maxim Wien - a lányok

A Maxim lányok értenek a hivatásukhoz, de nem annyira karrieristák, inkább 30 év alatti fiataloknak mondhatóak. Ahogy az az ilyen helyeket általában lenni szokott, ők is külföldiek. Biztos vagyok benne, hogy mindenki talál majd köztük kedvére valót.

A legtöbbjük Romániából jött, de láttam már afrikaiakat is. Ezek a lányok nem holmi fiatal kis csitrik akik csak meg akarják fejni az embert. Kellemesen el lehet velük beszélgetni, és azok, akikkel nekem volt dolgom, még hosszas búcsúzkodásba is bele mentek. Emlékszem, mikor először jártam itt és megláttam ezeket a gyönyörű teremtményeket, akik csak arra vártak, hogy valaki lecsapjon rájuk. Az édenkertben éreztem magam. Nem mondható el róluk, hogy bármelyikük is koszos lenne, de ami a legfontosabb, hogy csak karcsú lányok vannak közöttük, semmi plusz kiló. Itt van pár Maxim lány, akiknek a teljes galériáját megtalálod a weboldalon.

Vera, Roxy, Sandra – a következő bejegyzésemből kiderül, melyiküket döngettem meg.

maxim-good-girls.jpg

Kedvezmények

A klubnak sajátos kedvezmény rendszere van. Bár elég nehéz hozzáférni, de háromféle kupon közül lehet válogatni, amelyek közül kettő a kedvezményes piákra jogosít fel, a harmadik pedig a szobákra ad kedvezményt. A klub azonban folyamatosan fejlődik, ezért tervbe van, hogy a közel jövőben dolgoznak a kedvezmény rendszeren is.

Jelenleg azok kapnak ingyen italokat, akik kedvelik a Facebook oldalukat és feliratkoznak a hírlevélre. Ha regisztrálsz az erotic forumos felhasználóneveddel, a szobákra is kedvezmény jár.

Összefoglaló

A klub egy szuper hely, és még a legigényesebb emberek igényeit is kielégíti. Mire vársz még? Próbáld ki te is! Ne feledd, a lányok escortként is lefoglalhatóak, és az áruk a következő:

  • 30perc = 120€
  • 60perc = 200€
  • 60 perc Jacuzzi Szoba: 250€

Itt találod a weboldalukat:  http://maxim-wien.com/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexbecsben.blog.hu/api/trackback/id/tr575413397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása