Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bécs szex helyei igen változatosak, ahogyan az ott lévő emberek is. Bármilyen szexre vágysz, legyen az, gyors szex, lassú szex, medence melletti szex, motel szex vagy hotel szex, biztos, hogy Bécsben megtalálod a kedvedre valót.

1. Nightclubbok

Talán ez számít a legnépszerűbb látnivalónak. Leginkább a régi fajta, szalonszerű bordélyházakhoz hasonlíthatóak, ahol tipikusan lent buliztak és fent dugtak, ahol a zene és az alkohol keverékétől eldobtad az agyad, és a lányok a hetedik mennyországba repítettek.

Napjainkban helyettük sztriptíztáncosokat és előcsarnokszerű légkört találunk az ilyen helyeken, szobákkal fűszerezve, ahová el lehet vonulni a lányokkal. Néhányuk bulikat is szokott rendezni, ahol az emberek akció közben is láthatják a lányokat.

2. Szaunaclubbok

Hasonlóak a Nightclubokhoz, de a légkör kicsit eltérő. A szauna klubok esetében a férfiak először ellátogatnak a recepcióra, levetkőznek, majd fehér törölközőben térnek vissza…Sok szauna klubban van medence, bárok, szauna kabinok, masszázs, szóval olyannak kell elképzelni, mint valami gyógyfürdő prostikkal. Néhány szauna klub előételt is kínál. Szobák is vannak, ahová el lehet vonulni a lányokkal. Egyszóval dögös csajok vesznek körül, miközben egy medence szélén szürcsölgeted az italod.

3. Laufhaus / Eros centrum

A Laufhaus vagy Eros centrum egy különleges hely, ami hotelként/motelként szolgál a prostiknak. Az ellenőrzés minősége közelít a nullához, ezért a lányok is olyanok, amilyenek, mivel senki nem ellenőrzi őket. Csupán annyit csinálnak, hogy havonta fizetnek a szobájukért.

4. Stúdiók

A Stúdiók egyszerű helyeknek nevezhetőek. Lehetnek jók de lehetnek lepukkantak is, vezetőségük független. 10 lánynál nem dolgozik több egy ilyen helyen. Nincsenek bulik, és ezek a helyek egyszerűen olyanok, mintha a prostik otthonai lennének.

5. Peepshow-k

Talán az összes közül a legidegesítőbb…Elég nehéz eldönteni, hogy ez most prostitúciónak vagy a fetisizmusnak számít. Egy peepshow keretén belül a nők a színpadon táncolnak és sztriptízeznek, miközben a férfiak egy hálófülkén keresztül nézik őket és maszturbálnak. Néhány esetben van lehetőség privát show-ért fizetni, ahol különböző szívességeket is lehet kérni a táncosoktól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexbecsben.blog.hu/api/trackback/id/tr695413334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása