Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex Bécsben

Friss topikok

Címkék

Az Erotikforum legújabb bejegyzései szerint, Karolina itt van, és szolgálatára áll azoknak, akik kedvelik az ilyen fajta tulajdonságokat egy nőben. Szóval most kaphattok az alkalmon, és időpontot kérhettek az egyik legnagyobb mellűtől akit valaha láttam. Én nem annyira kedvelem az ilyen nőket, de miután elolvastam, mennyire meg voltak vele elégedve a többiek, látni akartam. Személy szerint a kifinomultabb szépségeket kedvelem, viszont ez alkalommal az eszemre és a farkamra hallgattam. Nagyon kíváncsi voltam, hogy természettől adódóan ekkorák a mellei, vagy az egész csak a plasztika csodája.

karolina-sex-in-vienna.jpg

Karolina munkahelye

Karolina jelenleg a Hotlips stúdióban dolgozik, ami a Gfrornergasse 13/Top 1 alatt található, de escortként is le lehet foglalni. A hellyel minden rendben volt, és amint tudjátok, nekem általában minden szemet szúr, még a sarokban lévő legkisebb porszem is. A hely recepciója nagyon tiszta volt, a recepciós lány egy dögös szöszi. Nem tudom, hogy vállal-e szexuális szolgáltatásokat, de még ha vállal is, nekem most elsősorban Karolina kell. Nem hagytam, hogy legbensőbb vágyaim romba dőljenek.

A találka

A dögös szöszi elkísért Karolina szobájába. Ekkor megláttam őt, ott állt előttem a hatalmas melleivel, és csak engem nézett. Nem bírtam ki, hogy ne bámuljam meg a melleit. Willie nyomban elkezdett ficánkolni a nadrágomban, és a ruháim is nehezebbnek látszottak. Csak akcióra vágytam, neki pedig a pénzem kellet. Nem érdekelt, mennyit kér majd, már egy ideje akartam ezt.

Azt hiszem, 130 eurót fizettem egy óráért, a teljes körű szolgáltatást is beleértve, de nem emlékszem teljesen, lehet hogy több volt, de az is lehet, hogy kevesebb. Az egész puszta kíváncsiságból indult, nem pedig a vágy hajtott, de élőben annyira jól nézett ki, hogy végül szenvedély lett belőle.

Karolina és a Szex

A szex káprázatos volt, az orális készsége nagyon ott volt, képes volt maximális gyönyört nyújtani. Még olajat is tettem a melleire, és elkezdtem őket pöckölni. Úgy tűnt, hogy hozzá van szokva, gondolom már más férfiak is csinálták ezt vele.

Az egész előjáték után már nem nagyon volt kedvem megfektetni. A nem nagyon alatt itt most azt értem, hogy egy adott pillanatban még is elkezdtem döngetni, és nem bírtam annyit, mint amennyit akartam. Karolina végig mosolygott. Szeretném azt hinni, hogy ő is élvezte. Én boldog voltam vele. Ez volt az első alkalom, hogy egy ennyire erős nővel volt dolgom. Azt hiszem, még nálam is erősebb volt, bár ezt próbálta rejtegetni, hisz mindvégig gyengéd volt velem.

karolina2-sex-vienna.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexbecsben.blog.hu/api/trackback/id/tr935644410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása